Expert tehnic constructii

expert tehnic constructii

Ce este un expert tehnic constructii?

Un expert tehnic este acea persoană atestată să poată elabora documentația de expertiză tehnică pe baza căreia se poate face evaluarea tehnică a unei construcții existente.

Cine autorizează un expert tehnic constructii?

Un expert tehnic este autorizat de către Ministerul Dezvoltării prin intermediul unei comisii tehnice specializate.

Oricine poate deveni un expert tehnic constructii?

Nu oricine poate deveni un expert tehnic. Pentru acest lucru sunt necesare mai multe condiții cumulate, cum ar fi experiența dovedită în domeniul solicitat, absolvirea de studii superioare corespunzătoare specializării pentru care se solicită autorizarea, trecerea examenului de expert tehnic.

Există mai multe tipuri de expert tehnic constructii?

Da, există mai multe tipuri de expert tehnic pentru construcții. Cel mai uzual expert tehnic solicitat este cel pentru evaluarea stării structurii de rezistență, dar există și experți tehnici pentru instalații, incendiu, siguranță în exploatare, etc…

Cât costă un expert tehnic constructii?

Un expert tehnic este plătit în general în funcție de tipul de lucrare solicitată și de complexitatea și dimensiunea acesteia. La rubrica de prețuri vei putea vedea cât costă în mod uzual o expertiză tehnică pentru construcții, pentru cele mai des întâlnite cazuri.

Dacă ești în căutarea unui diriginte de șantier pentru construcții atunci intră aici. Dacă ești în căutarea unui diriginte de șantier pentru drumuri intră aici.

Unde găsesc un expert tehnic constructii?

Dacă sunteți în căutarea unui expert tehnic pentru construcții atunci  intrați  la rubrica de contact și sună. Experții noștri vor întocmi documentația în timp util și la cele mai bune prețuri.

Firma noastră dispune de experți tehnic pentru specializările de construcții- structură de rezistență și stabilitate și experți tehnici pentru siguranța la foc și experți tehnici pentru siguranța în exploatare. Pentru structurile de rezistență avem experți tehnici pentru a evalua construcții beton, zidărie, lemn și metal.