Expertiza tehnica apartament

Expertiza tehnica apartament

Această expertiză tehnică se întocmește atunci când se realizează sau au fost realizate modificări interioare într-un apartament.

Expertiza tehnică pentru apartament se poate utiliza atunci când se dorește obținerea unei autorizații de construite, a unei autorizații de intrarea în legalitate, sau pentru Bancă și la solicitarea evaluatorul imobilului.

Această expertiză tehnică apartament stabilește dacă acele modificări propuse sau deja realizate implică afectarea structurii de rezistență a blocului de locuințe.

Dacă acestea urmează a afecta structura de rezistență atunci se vor face recomandări pentru ca ea să corespundă în continuare reglementărilor tehnice existente.

O expertiza tehnica apartament este intocmita tot de catre un expert tehnic pentru constructii.

O expertiza tehnica apartament dureaza intre 24 si 72 de ore in functie de complexitatea acesteia.

Această expertiza tehnica apartament va stabili doar dacă modificările vor afecta structura de rezistență a imobilului dar nu vor face și o încadrarea a acestuia în clase de risc seism deoarece acest lucru presupune o analiză mai atentă.

Care este prețul unei expertize tehnice de acest fel?

Prețul unei expertize tehnice pentru apartament începe de la 600 de lei în funcție de complexitate și de suprafața acestuia. De asemenea timpul în care ea se va realiza este de asemenea important.

Dacă aveți nevoie de un expert tehnic constructii atunci puteti suna la 0764 701 500 sau 0764 20 55 01.